Over ons

Annie Tros Makelaardij - de ideale mix van kennis en ervaring!

Annie Tros heeft als gecertificeerd makelaar/ taxateur een schat aan ervaring in de regio Haarlemmermeer, bollenstreek, Amstelveen en Ronde venen. Annie kent uw woning en de omgeving als geen ander vanuit het perspectief van de koper en verkoper. Kennis van de markt en een innemende persoonlijkheid maakt Annie uniek als mede-eigenaar van ons kantoor.

Wij staan garant voor kennis van de markt, kennis van uw onroerend goed en bewezen verkooptalent!

Ons kantoor is lid van VastgoedPRO:VastgoedPRO is de enige beroepsorganisatie in Nederland waarin makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals verenigd en georganiseerd zijn. In december 2009 is VastgoedPRO als organisatie ontstaan vanuit fusie tussen Landelijke Makelaars Vereniging LMV en Register van Vastgoed Taxateurs RVT. Hoewel VastgoedPRO eind 2009 is opgericht, gaat de historie van de grondleggers van LMV en RVT meer dan 20 jaar terug. Deze jarenlange expertise en deskundigheid vormen de basis van kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit van de huidige aangesloten leden. Tot en met 2001 waren de professies Makelaar en Taxateur gereguleerd. De titel was beschermd, de professionals werden beedigd , voordat ze toegelaten werden tot uitoefening van het vak. Na 2001 is deze titelbescherming en beroepsbescherming afgeschaft. Sindsdien mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen.

Vanuit de behoefte om zich kwalitatief te onderscheiden, vanuit de noodzaak om consumenten en zakelijke opdrachtgevers garanties te geven op het gebied van professionaliteit en deskundigheid, hebben deze professionals zich verenigd. Gezien het feit dat makelaars en taxateurs gelijkwaardige professionals zijn, waarbij weliswaar de beroepen uniek zijn, is in 2009 gekozen tot bundeling van kennis en kracht. Dit heeft geresulteerd in VastgoedPRO, de eerste beroepsvereniging voor makelaars en taxateurs in Nederland die het vakgebied centraal stelt. VastgoedPRO is hiermee HET keurmerk waar u als consument of zakelijke opdrachtgever op kunt bouwen.
 

Annie Tros Makelaardij

Kantoor Vestiging Annie Tros Makelaardij

Adresgegevens

Breeburgsingel 64
2135 CP Hoofddorp
KvK nummer: 34093429

Annie Tros Makelaardij

Kantoor Vestiging Annie Tros Makelaardij

Adresgegevens

Breeburgsingel 64
2135 CP Hoofddorp