Verkoop

Gaat u uw vertrouwde stek verlaten? Of uw eerste woning kopen? Een belangrijke beslissing die u waarschijnlijk slechts een aantal keren in uw leven maakt. Wij nemen u graag de rompslomp uit handen. Daar zijn we voor! We zorgen dat uw huis snel op FUNDA staat en organiseren de bezichtigingen voor potentiële kopers. We voeren onderhandelingen over de prijs en zorgen ervoor dat alle juridische en formele zaken rondom koop en overdracht vlot en soepel verlopen. Over de courtage die we daarvoor in rekening brengen, maken we vooraf duidelijke afspraken.

Om inzicht te geven in het hele verkooptraject hebben wij het Verkoop stappenplan ontwikkeld. No-nonsense makelen noemen wij het, dat staat voor een nuchtere, zakelijke aanpak volgens een helder stappenplan. 

Wij gebruiken daarbij de allernieuwste methoden die verder gaan dan de woning alleen maar op de Funda website te zetten. Zo maken wij ook gebruik van de uiterst effectieve mogelijkheden die Social Media bieden om uw woning onder de aandacht van potentiële kopers te brengen. Voor vermelding van uw woning op internet zorgen wij voor de optimale presentatie daarvan door middel van een informatieve omschrijving, aangevuld met een professionele fotopresentatie. De meeste potentiële kopers bekijken liever foto’s om een indruk van een woning te krijgen: beelden zeggen immers meer dan woorden. Wij werken daarvoor samen met professionele fotografen en verkoopstylisten, desgewenst kunnen we die ook voor uw woning inzetten. Naast de presentatie op internet zorgen wij voor een uitgebreide brochure, alle bezichtigingen, zakelijke onderhandelingen en de verdere afhandeling van de gehele transactie. 

Kortom, we hebben een professionele en gedegen aanpak, met een totale begeleiding vanaf de kennismaking tot en met de eigendomsoverdracht en zelfs daarna. En dat alles tegen een aantrekkelijk tarief. 

Het ” Verkoop stappenplan” bestaat uit de volgende onderdelen: 

Stap 1. Vooronderzoek

Stap 2. Strategie

Stap 3. voortgang

Stap 4. Presentatie

Stap 5. afspraken bezichtigingen

Stap 6. oplevering

Stap 7. Courtage 

Natuurlijk zullen wij in een persoonlijk gesprek elk onderdeel uitgebreid met u bespreken.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring